Kokkeskole

FORANDRING PÅ MENUEN

 

Velkommen til mit køkken.  

Her er åben for masser af leg, gode råvarer, sæson, begejstring, kærlighed og respekt. 

 

Hvad er mad ? 

Hvorfor spiser vi ? 

Hvad er sæson ? 

Hvordan sammensætter vi en menu ? 

Hvad er smag ? 

Teknikker 

Kunst eller håndværk ? 

 

Få ny inspiration. Både I dit eget køkken og på jobbet. MADHUSET Alfred og Kamillas Kokkeskole kan bruges både som ny inspiration til din egen madlavning – og som teambuilding. Her får I mulighed for at koordinere, kommunikere og samarbejde. Kokkeskolen udfordrer deltagerne på de daglige roller og evnerne til at arbejde i et team.

Kokkeskolen er et kursus med kokkens tips og tricks for både nybegyndere og øvede. Her kan madentusiaster lære at stege, grille, braisere, sautere, dampe, pochere, koge, sprænge, ryge, sylte og bage. Lærer er Brian Matzen. 

Temaerne varierer, men der er altid fokus på sæson, råvarer og teknikker.
Aftenen slutter med det herlige måltid, I selv har lavet fra bunden. 

Ring til os på 66 12 16 12 og lad os høre, hvordan vi kan sætte forandring på menuen i dit køkken eller jeres samarbejde.


 

ÅBEN KOKKESKOLE FOR PRIVATE

 

 

Starter kl. 17.00 - 22.00 på følgende datoer i 2015:         


 

22. Juni 

 

17. August   Pasta skole med Ida 

 

21. September

 

19. Oktober  Pasta skole med Ida 

 

 

Tilmelding er nødvendig og kokkeskolen 
gennemføres kun ved min. 10 deltagere. 



KLIPPEKORT TIL KOKKESKOLEN

 

Vælg mellem: 


1 gang: 400 kr. 
5 gange: 380 kr. pr. gang. 
10 gange: 360 kr. pr. gang. 


Priserne er inklusiv mad og eksklusiv drikkevarer. 
Vi udsteder gerne gavekort til Kokkeskolen. 

 

 

KOKKESKOLE TIL FIRMAER ELLER SOM TEAM ARRANGEMENT. 

 

Vi laver gerne en lukket kokkeskole hvor det kun er jeres firma eller medlemmer der skal være med. I skal bare være min 10 deltagere, og have lyst til en sjov aften i køkkenet.  

 

Pris pr kuvert fra 450 kr + drikkevarer.  

  

 

 

 

link