MORTENSAFTEN 

 

Den 10 november 2014. 

 

Vi byder indenfor til en hyggelig aften med en lækker Mortensaften menu.

 

 

Menu

 

Kaffe gravad laks med mousseline, saltet kål og surdej. 

 

And på min måde med rødkål i varme krydderier. Pom Anna og 

min mormors opskrift på andesuace. 

 

Æblekage med sukker ristet brød, helt klassisk. 

 

 

2 retter  265 kr. 

3 retter  290 kr. 

 

 

Vi åbner madhuset  fra kl. 18-22 og glæder os til at ta' imod dig.


Bordbestilling nødvendig!

 

 

 

 

 

KOKKENS A LA CARTE
- og din egen vin



 

Med Kokkens a la carte kan du nyde sæsonens råvarer nænsomt tilberedt efter kokkens humør. Du kan købe vores vin til meget rimelige priser. Eller du kan gratis ta' dine favoritvine med!

 

 

Menu Oktober 


 

Forretter

 

Græskar * rejer * sauce 

Røg * torsk * flæskesvær * selleri 

 

Hovedretter

 

Kalv * brød * persillerod * Karl Johan * rødbede 

Majs kylling * confit af lår * æble * sgurk * estragon * løg * tyttebær 

 

Ost

 

Ost * surdej * oliven 

 

Dessert

 

Pære * rosmarin * salt * karamel 

 

 

Vi tilbyder dig altid 2 forretter, 2 hovedretter, 1 ost og 1 dessert. 

 

Din sult og dit hjerte bestemmer, hvad og hvor mange retter du vælger. Til gengæld garanterer vi for, at kokken tilfører sjæl og kærlighed under tilberedningen.

 

 

2 retter 270 kr


3 retter 350 kr


4 retter 410 kr


5 retter 450 kr


6 retter 500 kr

 

 

Drikkevarer

 

Velkomst: mousserende vin 35 kr pr glas.

 

Vin menu

 

2 retter   75 kr

3 retter 100 kr

4 retter 135 kr

5 retter 170 kr

6 retter 210 kr

 

 

Vi åbner køkkenet hver fredag fra kl. 18 og glæder os til at ta' imod dig.

 


Bordbestilling nødvendig!

 

Vi udsteder gerne gavekort til Kokkens a la carte.



Professionel ny hjemmeside
MADHUSET
Alfred og Kamilla
Rugårdsvej 103
5000 Odense C
info@alfredogkamilla.dk
KOKKENS A LA CARTE
Ta' din favoritvin med
og nyd sæsonens råvarer.
Læs mere ...
Kokkeskole
Samvær med god smag –
for private og virksomheder
Læs mere her!